14:00

Kungsbacka City FC

Segrare i gruppen

Kaffe, kaka tredje raka.

Återigen en stabil insats av alla på planen. Vi visar från start att vi vill vinna den här matchen och redan efter 5 minuter med konstant press mot motståndarna fälls Raissa i straffområdet efter bollvinst högt upp och domaren pekar på straffpunkten. Raissa skjuter själv straffen till 0-1 och gör därmed sitt tredje straffmål i gruppspelet. Säkerheten själv.

Nico gör 0-2 och Raissa sätter dit 0-3 en bit i in i första. Dock gör Väröbacka 1-3 efter slarv i eget straffområde precis innan halvlek som också blev siffrorna i paus.

I andra halvlek går vi ut och äger mycket boll och hittar fina kombinationer som vi pratade om i halvtidspausen. 1-4 knoppar undertecknad in på en fantastisk fin hörna av sterner, det var bollen som kom till pannan och inte tvärtom.

Väröbacka gör likadant på sin hörna några minuter efter och reducerar till 2-4.

Efter ett långt bollinnehav där vi flyttar bollen från ena kanten till den andra gång efter gång gör Nico sitt andra mål för dagen efter inlägg av Sterner. Sista målet i matchen gör Raissa som fullbodar sitt hattrick efter en bra löpning i djupled och säkert lägger bollen förbi målvakten.

Nico Sandberg blir man och the match efter en stabil insats både offensivt och defensivt.

3 av 3 segrar, 9 poäng och 12-2 i målskillnad gör att vi är vidare till nästa runda i DM.